Templates by BIGtheme NET
Home / Animatie / The Breadwinner 2017, film online HD subtitrat în Română

The Breadwinner 2017, film online HD subtitrat în Română

Parvana este o fetiţă care trăieşte în zona din Afghanistan ce se află sub controlul Talibanilor, iar tatăl ei este arestat pe nedrept atunci când un tânăr volatil din rândurile talibanilor i se pare că acesta l-ar fi insultat. Familia fetei este lăsată, astfel, fără vreo rudă bărbătească deoarece fratele ei mai mare a murit inurma cu câţiva ani. Problema este una extrem de serioasă deoarece neavând un bărbat care să le însoţească, ele nu au voie să iasă afară.

După ce Parvana eşuează în a face rost de mâncare când iese afară că fata, ea se gândeşte că ar fi o idee bună să-şi taie părul şi să se îmbrace ca un băiat, pretinzând că este nepotul tatălui ei pentru a putea să facă rost de mâncare necesară supravieţuirii sale şi a familiei sale. Şmecheria funcţionează de minune, iar fetiţa reuşeşte să facă rost de mâncare şi bani. La sfatul unei alte fete care se preface a fi băiat, Parvana se duce la închisoarea unde este ţinut tatăl ei şi încearcă să mituiască gărzile pentru a o lăsa să-l viziteze.

Planul acesta nu îi mai iese, iar gărzile o alungă. Parvana este hotărâtă să nu se dea bătută şi munceşte mai mult pentru a strânge bani să poată oferi o mită maimare. Între timp, mama ei este forţată să scrie unei rude prin care acceptă să o ofere pe fiica mai mică, Soraya, spre căsătorie în schimbul obţinerii unui adăpost şi protecţie.

About ByAl3xU

One comment

  1. Quality blog brings quality monitoring and changes mind of intelects.A small donation you may be interested. http://corneey.com/wm6Zo9

Leave a Reply

Your email address will not be published.