There are currently 756 movies on our website.

Resident Evil: Vendetta 2017, filme online HD, subtitrat în Română

0
( High Quality )

Resident Evil: Vendetta 2017, film online HD subtitrat în Română

Povestea filmului îşi are locul între evenimentele din Resident Evil 6 şi Resident Evil 7: Biohazard. Agentul BSAA Chris Redfield îl urmăreşte pe Glenn Arias, un negustor care se află în misiune de răzbunare asupra guvernului pentru uciderea familiei şi soţiei sale chiar în ziua nunţii lor. Chris şi câţiva colegi de-ai lui se infiltrează într-o vilă din Mexic după ce Kathy White, sursa lor sub acoperire ce urmărea organizaţia lui Arias, dispare fără urmă împreună cu fiul ei, Zack.

În interiorul vilei, colegii lui Chris sunt atacaţi de nişte zombii agresivi (printre care se află şi Zack) şi pică în capcane mortale, Chris fiind singurul supravieţuitor. Chris dă apoi nas în nas cu Arias în afara vilei şi se luptă cu el, dar este învins cu uşurinţă. El află că şi Kathy a fost transformată în zombie, iar acum i se supune lui Arias. Pe când Arias pleacă împreună cu asociaţii lui, Maria şi Diego Gomez, BSAA soseşte la timp pentru a-l salva pe Chris şi o ucide pe Kathy.

Între timp, Rebecca Chambers, acum profesoară universitară specializată pe dezvoltarea de vaccinuri, fostă membră a unităţii lui Chris, S.T.A.R.S., şi supravieţuitoare a celebrului incident din vilă, studiază o nouă formă a virusului T pe care-l numeşte „Anomality” sau „Virusul -A”. Acest virus se presupune că are capacitatea de-a face latent orice individ până când se prezintă declanşatorul potrivit. Ea identifică trei componente ale virusului: Virusul-T, Las Plagas şi virusul latent. În timp ce colegii ei se transformă rapid în zombii, Rebecca este capabilă să alcătuiască o forumulă de vaccin pe care şi-l administrează şi devine imună la gaz.

Urmăreşte online filmul Resident Evil: Vendetta 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

44 views
Description 5 months
Resident Evil: Vendetta 2017, filme online HD, subtitrat în Română

Resident Evil: Vendetta 2017, film online HD subtitrat în Română Povestea filmului îşi are locul între evenimentele din Resident Evil 6 şi Resident Evil 7: Biohazard. Agentul BSAA Chris Redfield îl urmăreşte pe Glenn Arias, un negustor care se află în misiune de răzbunare asupra guvernului pentru uciderea familiei şi soţiei sale chiar în ziua […]

Genre: Filme 2017, Horror

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?